Filters

Poets & schoonmaakmiddelen

Overal waar mensen werken, krijgen vuil en bacteriën de kans om zich te verspreiden. Hoeveel hygiëneregels er ook zijn. Daarom is goed schoonmaken in een werkomgeving erg belangrijk. Niet alleen is het voor werknemers fijn om in een schone omgeving te werken, het is in deze tijd ook belangrijk om de hygiëneregels in acht te nemen.

 

Groot assortiment reinigingsproducten 

Door het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen op de werkvloer, voorkom je dat mensen ziek worden van schadelijke bacteriën en daardoor uitvallen. En in het geval van de voedingsmiddelenindustrie of de zorg, bescherm je er ook je klanten en patiënten mee. 

H&D Trading is dé groothandel voor schoonmaakmiddelen. In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt om de werkvloer schoon te houden. 

Zo vind je bij ons onder meer: 

  • Poetsdoeken

Van goede poetsdoeken heb je er nooit genoeg. Bij H&D Trading hebben we een grote selectie poetslappen: van wegwerp non woven poetsdoeken voor eenmalig gebruik tot katoenen, badstof of tricot poetsdoeken voor het schoonmaken in autogarages, werkplaatsen, de metaalindustrie of het ontvetten van carrosserieën. Bestel een doos poetsdoeken of een pak poetslappen van 10 kg. 

  • Poetspapier

Voor omgevingen die snel vies en vet worden is poetspapier ideaal. Het is verkrijgbaar in verschillende typen en maten en absorbeert goed. Er is poetspapier op rol met of zonder koker. Daarnaast is het bij poetspapier mogelijk om te kiezen voor cellulose kwaliteit. Dit is papier gemaakt van natuurlijke vezels. Het is erg zacht en helder van kleur, en gemaakt van gerecycled papier. Je zet de rollen poetspapier los op de werkplaats of hangt ze op aan de muur. 

  • Poetspapier dispensers

Om het poetspapier tijdens het werk nog makkelijker te gebruiken, hebben we bij H&D Trading poetsroldispensers. Daarmee is een stuk poetspapier makkelijk en snel af te scheuren. Bovendien is een poetspapier dispenser hygiënisch in gebruik. 

  • Papieren handdoeken

Papieren handdoeken zijn ideale wegwerphanddoeken voor eenmalig gebruik. Ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes waar veel mensen komen. Maar ook voor andere ruimtes waar het hygiënisch drogen van de handen belangrijk is. Bij papieren handdoeken is het ook mogelijk om te kiezen voor cellulose kwaliteit. Dit is papier gemaakt van natuurlijke vezels. Het is erg zacht en helder van kleur, en gemaakt van gerecycled papier.

  • Handdoekdispensers

Voor hygiënisch gebruik van papieren handdoeken zijn handdoekdispensers onmisbaar. Een dispenser voor papieren handdoekjes is makkelijk bij te vullen en maakt vel-voor-veldosering mogelijk. Kies voor een stijlvolle handdoekdispenser in rvs of ga voor een zwart exemplaar. 

  • Toiletpapier

Bij H&D Trading hebben we als wc-papier groothandel toiletpapier in verschillende formaten in ons assortiment. Van standaard rollen en jumbo rollen tot rollen met dop en rollen zonder koker. 

  • Toiletroldispensers

Om het toiletpapier hygiënisch te gebruiken, zijn toiletroldispensers een onmisbaar accessoire. Je houdt er sanitaire ruimtes netjes en schoon mee. Daarnaast pakken gebruikers nooit meer dan ze nodig hebben. 

  • Afvalzakken

Rondslingerend afval is allesbehalve hygiënisch. Daarom is het belangrijk om het te verzamelen in goede en stevige afvalzakken. Bij H&D Trading hebben we een groot assortiment afvalzakken in verschillende formaten. 

Schoonmaakmiddelen bestellen doe je bij H&D Trading 

H&D Trading is dé groothandel voor schoonmaakmiddelen. Bij ons vind je een ruim assortiment reinigingsproducten om werkplekken schoon te houden. Zo voldoe je altijd aan de strenge hygiëneregels die er gelden en zorg je ervoor dat je medewerkers schoon kunnen werken. 

Schoonmaakmiddelen bestellen doe je bij H&D Trading makkelijk online. Al onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Zo heb je die poetsdoeken, papieren handdoeken en toiletpapier snel tot je beschikking. Je kan je bestelling ook ophalen in ons magazijn in Waalwijk. Daar staan we voor je klaar om je te helpen bij het aanvullen van je voorraden.

Bestel je schoonmaakmiddelen in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
158 resultaten

Afvalzak blauw groot, stevig 140 liter 456002

€ 4.05 excl. btw per eenheid

Afvalzak extra groot voor container 456004

€ 3.95 excl. btw per eenheid

Afvalzak groot 140 liter, vuilniszak 456110

€ 2.85 excl. btw per eenheid

Afvalzak komo vuilniszak, 20160

€ 2.50 excl. btw per eenheid

Afvalzak standaard vuilniszak 60 liter 456109

€ 1.65 excl. btw per eenheid

Afvalzak stevig, vuilniszak horeca P9140313

€ 4.00 excl. btw per eenheid

Afvalzak vuilniszak t.b.v. afvalbak quartz 20060

€ 4.15 excl. btw per eenheid

Afvalzak, 140 liter TBA20187

€ 4.05 excl. btw per eenheid

Afvalzak, extra stevige afvalzak TBA-20168

€ 4.15 excl. btw per eenheid

Afwasborstel kunststof, rond T1580

€ 1.05 excl. btw per eenheid

Ajax allesreiniger 8834

€ 2.65 excl. btw per eenheid

Ajax reiniger can 8833

€ 11.50 excl. btw per eenheid

Alcohol, Ethanol Ketonatus L02128-100

€ 10.85 excl. btw per eenheid

Allesreiniger all clean at home 8839

€ 2.25 excl. btw per eenheid

Allesreiniger Blue wonder professionele 974-155

€ 11.05 excl. btw per eenheid

Allesreiniger stardrops cleaning spray 23682

€ 5.20 excl. btw per eenheid

Ammonia Zone 8801

€ 1.05 excl. btw per eenheid

Andy schoonmaakmiddel 8831

€ 2.85 excl. btw per eenheid

Antical, viakal 750 ml L008717

€ 6.05 excl. btw per eenheid

Autodroogdoek premium droogdoek 5050

€ 4.90 excl. btw per eenheid