Filters

PBM

Heeft de juiste bescherming van je medewerkers de hoogste prioriteit? Dan zorg je ervoor dat er altijd voldoende en goede persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar zijn. Daarmee bescherm je medewerkers, maar ook bezoekers tegen ongevallen. Want overal waar risico is op letsel, bieden PBM’s bescherming tegen vloeistoffen, harde geluiden, dampen en gassen. Dat is wel zo’n veilig idee.

 

Groot assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij H&D Trading hebben we een groot assortiment beschermingsmiddelen voor het voorkomen van verwondingen aan het hoofd, gezicht, de luchtwegen, oren en handen. Stuk voor stuk onmisbare PBM’s op menig werkvloer. Zo vind je bij ons onder meer: 

  • Werkhandschoenen

De kans is groot dat voor veel van je medewerkers hun handen misschien wel hun belangrijkste gereedschap zijn. Daarom is het zaak die goed te beschermen. Goede werkhandschoenen verkleinen de kans op handletsel en zijn net zo onmisbaar als de handen zelf.

  • Stofmaskers of adembescherming

Is er op een werkplek sprake van verontreinigde lucht? Dan moet je daar maatregelen voor treffen. Met adembescherming ademen je medewerkers tijdens het werken lucht in die vrij is van schadelijke stoffen. Het type ademhalingsbescherming dat nodig is, hangt van de werkzaamheden af. Zo zijn stofmaskers nodig bij werkzaamheden waarbij fijnstof en nevel vrijkomen. 

  • Gelaatsbescherming en veiligheidsbrillen

De ogen van medewerkers zijn kwetsbaar. Daarom is het dragen van een veiligheidsbril bij het werken met gevaarlijke stoffen of materialen die splinters kunnen veroorzaken verplicht. Gelaatsbescherming bied je aan als het nodig is om het hele gezicht tegen opspattende vloeistoffen te beschermen.

  • Gehoorbescherming

Op werkplekken waar het geluidsniveau dagelijks oploopt tot boven de 80 dB, is het aanbieden van gehoorbescherming aan werknemers volgens de Arbowet verplicht. Je beschermt de oren van je medewerkers ermee tegen gehoorschade zoals vroegtijdige doofheid, oorsuizen en tinnitus. 

Ondanks het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, gaat er toch nog weleens iets mis. Daarom hebben we bij H&D Trading ook verschillende EHBO-producten in ons assortiment. Denk aan complete verbanddozen, pleisters en verschillende oogspoelmiddelen. Daarmee heb je alles bij de hand wat nodig is om eerste hulp te verlenen. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen bestel je bij H&D Trading 

Bij H&D Trading vind je een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen om je medewerkers tegen ongevallen te beschermen. De handen, ogen, het gezicht en de oren lopen tijdens verschillende werkzaamheden risico op letsel en dat wil je natuurlijk voorkomen. Vertrouw daarvoor op onze producten van bekende merken die alleen goede kwaliteit leveren. 

Al onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Zo heb je die EHBO-doos, pleisters, veiligheidsbrillen of stofmaskers snel tot je beschikking. Het werk of bezoek kan weer veilig door. Je bestelling ophalen in ons magazijn in Waalwijk kan ook. Daar helpen we je graag bij het aanvullen van je voorraden.

Bestel je beschermingsmiddelen in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
37 resultaten

3M Ear Soft yellow NEON 15.056

€ 57.50 excl. btw