Filters

Tattooshops

Een tattooshop is een professionele faciliteit waar getalenteerde en bekwame tattooartiesten hun kunstwerken op de huid van klanten creëren. Deze winkels bieden een verscheidenheid aan tattoo-ontwerpen en diensten, waaronder het zetten van nieuwe tatoeages, het bijwerken van bestaande tatoeages en het coveren van oude tatoeages. Hygiëne en veiligheid zijn essentieel in tattooshops om ervoor te zorgen dat klanten geen gezondheidsrisico's lopen en om het risico op infecties te minimaliseren.

PBM in Tattooshops

De belangrijke peilers om veilig en hygienisch te werken denk hierbij aan

Persoonlijke hygiëne: Artiesten moeten altijd schoon zijn en regelmatig hun handen wassen met zeep en water, vooral voor en na elke klant. Het dragen van schone kleding en het bijhouden van een goede persoonlijke hygiëne is van cruciaal belang.

Desinfectie: Alle oppervlakken, stoelen en apparatuur moeten regelmatig worden gedesinfecteerd met geschikte ontsmettingsmiddelen. Dit omvat ook het desinfecteren van de handgrepen van de tattooapparatuur en andere hulpmiddelen die tijdens de sessie worden gebruikt.

Handschoenen: Het dragen van wegwerphandschoenen is een must bij het werken met klanten. Handschoenen moeten tussen klanten worden vervangen om kruisbesmetting te voorkomen.Door strikt hygiënische en veilige praktijken te volgen, kunnen tattooshops ervoor zorgen dat hun klanten met vertrouwen en tevredenheid kunnen genieten van hun tatoeage-ervaring zonder onnodige gezondheidsrisico's.

 
 
 
Sorteren op
28 resultaten

Handalcohol yari spray 5915

€ 3.85 excl. btw