Filters

Handschoenen

Voor veel van je medewerkers zijn de handen misschien wel hun belangrijkste gereedschap. Daarom is het belangrijk om deze waardevolle handen goed te beschermen. Met stevige handschoenen van bekende merken als Oxxa, M-Safe en Worker. Daarmee verklein je de kans op handletsel en voorkom je (mogelijk langdurige) uitval. Goede handbescherming is daarom net zo belangrijk als de handen zelf. 

 

Groot assortiment handschoenen 

Bij H&D Trading hebben we een groot assortiment handschoenen voor bescherming van de handen in alle denkbare omstandigheden. Van speciale glovebox gloves tot handschoenen voor algemeen gebruik. 

Bij H&D Trading heb je keuze uit een groot assortiment werkhandschoenen. Zo vind je bij ons onder meer: 

Glovebox gloves

De speciale glovebox gloves zijn schouderlange handschoenen voor gebruik in combinatie met handschoenkasten zoals kiemkasten, isolatoren, RABS, couveuses en dry boxes. We kennen ze ook onder de namen drybox gloves of isolator gloves. 

Met deze handschoenen is het mogelijk om werkzaamheden te verrichten in afgesloten kasten. Bijvoorbeeld in omstandigheden die een vacuüm vereisen, maar ook in laboratoriums of farmaceutische productieomgevingen waar met verschillende chemicaliën wordt gewerkt.

Latex handschoenen

Handschoenen van latex of met een latexcoating zijn zeer stevig, elastisch en duurzaam. Ze sluiten goed aan rondom de hand en bieden daardoor veel grip tijdens het werken. Latex handschoenen zijn te gebruiken in droge en natte omstandigheden, bestand tegen scheuren en zijn zeer slijtvast. 

Rubber handschoenen

Vereisen de werkzaamheden handschoenen die zowel hitte- als koudbestendig zijn? Dan zijn handschoenen met een natuurrubber-coating een ideale keuze. Ze zijn comfortabel in gebruik en zeer soepel. Ook zijn ze vloeistofdicht en dus bestand tegen enorme temperatuurverschillen. 

Nitril handschoenen

Handschoenen van nitril zijn stevig en hebben een goede aansluitende pasvorm. Nitril scheurt niet snel en is ideaal voor mensen met een latexallergie. De handschoenen zijn ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie of horeca, omdat nitril ook goed bestand is tegen oliën, vetten en sommige chemicaliën.

Hittebestendige handschoenen

Voor werkzaamheden waarbij de handen in aanraking komen met extreem hoge temperaturen zijn er speciale hittebestendige handschoenen. De handschoenen bieden bescherming tegen temperaturen van 125 tot wel 250 graden Celsius. 

Lashandschoenen

Tijdens laswerkzaamheden is het dragen van goede beschermende handschoenen een must. Ze beschermen de handen en onderarmen tegen hitte, vuur en metaalspetters die tijdens het lassen, branden en solderen een gevaar vormen. 

Snijbestendige handschoenen

Bij werkzaamheden met een mes of andere scherpe voorwerpen is het risico op een (ernstige) snijwond levensgroot. Een snijbestendige handschoen is als een tweede huid die snijwonden in de handen en polsen voorkomt. 

Goede handschoenen bestel je bij H&D Trading

Bij H&D Trading vind je een ruim assortiment handschoenen die de handen in alle denkbare omstandigheden beschermen. Laswerkzaamheden vereisen een ander soort bescherming dan het werken met chemicaliën of in de logistiek. En een stratenmaker heeft andere handschoenen nodig dan een medewerker van een vishandel. Daarom is ons assortiment ook zo groot. Zodat we alle handen de bescherming kunnen bieden die je medewerkers verdienen. 

Al onze producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn altijd uit voorraad leverbaar. Je hebt je bestelling daarom altijd snel in handen. Je bestelling ophalen in ons magazijn in Waalwijk kan ook. Daar staan we met veel plezier voor je klaar.

Bestel je handschoenen in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
78 resultaten