Verzendbeleid

Verzendbeleid
Welkom bij H&D Trading! We streven ernaar om uw bestelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, inclusief een transparant en efficiënt verzendproces. Hieronder vindt u informatie over ons verzendbeleid, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.
 
Verzendingstijd
Wij begrijpen dat u uw bestelling snel wilt ontvangen. Daarom streven we ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan houden we u tijdig op de hoogte van de status van uw bestelling.
 
Verzendkosten
Voor bestellingen onder € 350,00 brengen wij een standaard verzendtarief van € 6,75 in rekening. Echter, voor bestellingen die geleverd moeten worden in de regio Langstraat, brengen wij geen verzendkosten in rekening. Hiermee willen we lokale klanten tegemoetkomen en een extra service bieden.
 
Verzendpartners
Onze verzendingen worden met de grootste zorg behandeld. Voor pakketten maken we gebruik van de betrouwbare diensten van DPD. In het geval van grotere leveringen op pallets, schakelen we Transmission van Schijndel in om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en efficiënt wordt afgeleverd.
 
Retourneren
Als u om welke reden dan ook besluit om iets terug te sturen, neem dan eerst contact op met ons via info@hend-trading.com. Retouren worden geaccepteerd tot 14 dagen na de leveringsdatum. Zorg ervoor dat het artikel in de originele staat verkeert en dat alle bijbehorende accessoires en verpakkingen aanwezig zijn. Wij zullen ons best doen om het retourproces soepel te laten verlopen.

 
Heeft u nog vragen over ons verzendbeleid of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw winkelervaring bij H&D Trading zo aangenaam mogelijk te maken.

 
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in H&D Trading!
 
Met vriendelijke groet,
Het H&D Trading Team