Filters

Drybox gloves

Werken je medewerkers met handschoenkasten zoals kiemkasten, isolatoren, RABS, couveuses en/of dry boxes? Dan heb je speciale schouderlange handschoenen nodig. Dit noemen we glovebox gloves. Maar het kan ook zijn dat je ze kent onder de naam drybox gloves of isolator gloves. Met deze handschoenen kunnen je medewerkers werkzaamheden verrichten in afgesloten kasten.

Drybox gloves in diverse industrieën 

Drybox gloves worden gebruikt in diverse industrieën en voor diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld in omstandigheden die een vacuüm vereisen, maar ook in laboratoriums of farmaceutische productieomgevingen waar met verschillende chemicaliën wordt gewerkt. Uiteraard worden de drybox gloves ook veel ingezet in de clean rooms. Bij H&D Trading hebben we verschillende glovebox gloves in ons assortiment. Hieronder lees je welk type je medewerkers nodig hebben. 

Verschillende soorten glovebox gloves

Welke type drybox gloves je voor je medewerkers nodig hebt, hangt van veel verschillende factoren af. Aan welke eisen moeten de chemische handschoenen voldoen? En van welk materiaal moeten ze zijn? In het assortiment van H&D Trading vind je isolator gloves van CSM, EPDM, neoprene, BIIR en natuurlatex. 

Naast verschillende materialen, hebben de verschillende chemisch bestendige handschoenen ook verschillende afmetingen, diktes en poortdiameters. Het is belangrijk om het juiste formaat te bestellen. 

Het kan lastig zijn om zelf een keuze te maken uit de glovebox gloves in ons assortiment. Daarom raden we je aan contact met ons op te nemen voor een goed en vrijblijvend advies. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er mogelijk is. Aan de hand van je toepassingen en bedrijfsprocessen geven we je dan het beste advies.

Glovebox gloves bestel je bij H&D Trading

De isolator gloves in het assortiment van H&D Trading zijn allemaal gemaakt van de materialen van de beste kwaliteit. Ze zijn stevig en uitgebreid getest op hun bestendigheid. Zo weet je zeker dat je medewerkers de juiste bescherming krijgen.

Zoals voor al onze producten geldt, hebben de glovebox gloves in ons assortiment een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige modellen zijn uit voorraad leverbaar, voor andere is het nodig om eerst contact met ons op te nemen. Drybox gloves kunnen we namelijk geheel volgens jouw wensen produceren, in een dikte en van het materiaal naar keuze. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We bezorgen je bestelling graag, maar je kan je bestelling ook ophalen in ons magazijn in Waalwijk. Daar staan we met veel plezier voor je klaar. 

Bestel je glovebox gloves in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
36 resultaten