Filters

Handalcohol dispensers

De handen zijn notoire verspreiders van vuil, bacteriën, virussen en schimmels. Het voorschrift om te niezen en hoesten in de elleboog is er niet voor niets. Op werkplekken waar hygiëne erg belangrijk is, zoals in de zorg, voedingsmiddelenindustrie, laboratoria en horeca, zijn schone handen een absolute must. Het gebruik van handalcohol is daar gemeengoed. Maar om desinfecterende handgel echt hygiënisch te gebruiken, heb je wel een goede handalcohol dispenser nodig. Alleen dan hoeven gebruikers niet alsnog ergens met hun handen aan te zitten. 

 

Verschillende soorten handdesinfectie dispensers

Handalcohol dispensers zijn er in verschillende soorten en maten. Compacte dispensers die je aan de muur bevestigt zijn ideaal voor gebruik in professionele keukens, werkruimtes, ziekenhuizen of zorgcentra. Ze zijn vaak met de elleboog te doseren en geven precies genoeg handgel of desinfecterende schuimzeep om de handen zonder water goed mee te ontsmetten. 

Voor ruimtes waar veel mensen komen, denk aan de toegang tot je bedrijfspand, bezoekersruimtes of de hal, is een hygiënezuil een goede keuze. Daarmee bied je iedereen de gelegenheid om de handen zonder water te desinfecteren. Een hygiënezuil is eigenlijk gewoon een desinfectie dispenser op een paal die met de elleboog makkelijk te bedienen is. 

De voordelen van een handalcohol dispenser

Het grootste voordeel van een handalcohol dispenser is natuurlijk dat gebruikers de handalcohol niet met hun handen hoeven aan te raken. Een flesje dat je met vieze handen openmaakt, moet ook weer dicht. Maar dat laatste moet dan met schone handen gebeuren. Die vervolgens dus weer vies worden. 

Daarnaast is het gebruik van een handalcohol dispenser ook uit economisch opzicht interessant. De dosering van de handgel of desinfecterende schuimzeep is precies voldoende. Gebruikers pakken nooit te veel, wat kostenbesparend is. En ook niet te weinig, waardoor de handen na gebruik altijd hygiënisch schoon zijn. 

Dispensers zijn makkelijk in gebruik en ook eenvoudig bij te vullen. Voor een hygiënezuil geldt dat het ook een uitnodigende werking heeft. Zeker als die op een prominente plek in de ruimte staat. Zo’n desinfectie dispenser op een paal valt op, waardoor medewerkers en bezoekers er ook eerder gebruik van maken.  

Alcohol dispenser kopen bij H&D Trading

Een handalcohol dispenser maakt het gebruik van desinfecterende handgel een stuk makkelijker en uitnodigender. Daardoor vergroot je er de hygiëne op meerdere manieren. Bij H&D Trading hebben we verschillende dispensers in ons assortiment. Wil je een alcohol dispenser kopen voor aan de muur of heb je liever een hygiënezuil? Bij ons vind je het allemaal. 

Een handdesinfectie dispenser is bij ons altijd uit voorraad leverbaar en van goede kwaliteit. Voor je het weet is de dispenser daarom al volop in gebruik. Is Waalwijk niet ver weg van je locatie? Dan is het ook een optie om je producten bij ons op te halen. In ons magazijn in Waalwijk helpen we je met veel plezier met je bestelling. 

Bestel je handalcohol dispenser in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn op werkdagen goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
3 resultaten