Filters

Wegwerpkleding

Ben je als bedrijf actief in de farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie, facilitaire diensten, de zorg, horeca of een andere branche waar hygiëne en veiligheid een belangrijke rol spelen? Dan houd je met de juiste wegwerpkleding je producten en werkomgeving schoon. Daarnaast bescherm je werknemers en bezoekers tegen de overdracht van schadelijke stoffen, virussen en bacteriën.

Veilig en hygiënisch werken

Beschermende wegwerpkleding moet comfortabel dragen en niet te strak zitten, zodat de drager voldoende bewegingsvrijheid heeft. De drager moet er goed in kunnen bewegen en er geen hinder van ondervinden. De beschermende wegwerpkleding moet dus goed passen. Daarnaast is ventilatie belangrijk, zodat de beschermende kleding minimaal acht uur kan worden gedragen. 

Bij wegwerpkleding is het heel belangrijk dat dragers de juiste kleding dragen. Zeker als het doel is om dragers te beschermen tegen vloeibare, vaste of gasvormige chemicaliën. En dus moet worden voorkomen dat gevaarlijke stoffen in direct contact komen met het lichaam. Inventariseer voor aanschaf daarom altijd met wat voor stoffen en chemicaliën dragers in aanraking kunnen komen.  

De wegwerpkleding van H&D Trading is makkelijk en snel over andere kleding aan te trekken en is geschikt voor eenmalig gebruik. De kleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt altijd de juiste bescherming.  
 

Groot assortiment wegwerpkleding 

Bij H&D Trading hebben we een groot assortiment wegwerpkleding. Zo vind je bij ons onder meer: 

Handschoenen

Wegwerphandschoenen beschermen de gebruikers en je producten tegen bacteriën en vuil van buitenaf. Van alle lichaamsdelen bevatten de handen het meeste vuil en ze komen ook het meeste in contact met je producten en al het andere in de werkomgeving. 

Schorten

Een schort is een goed alternatief voor een wegwerpoverall of bezoekersjas. Het beschermt het lichaam en je producten tegen vuil en bacteriën en is snel en makkelijk aan en uit te trekken. 

Overalls

Een wegwerpoverall is een slimme keuze in productieomgevingen waar hygiënisch werken de hoogste prioriteit heeft. Ze zijn makkelijk over de werkkleding te dragen en je trekt ze snel aan en uit. Overalls bedekken het hele lichaam en hebben zelfs een capuchon om het hoofd en haar te bedekken. Hiermee verminder je de risico’s op besmetting door mensen en verbeter je de persoonlijke hygiëne. 

Bezoekersjassen

Een disposable bezoekersjas is onmisbaar als je gasten in hygiënische werkomgevingen ontvangt en rondleidt. Daarnaast is het ideaal voor gebruik door tijdelijke krachten, zodat ook zij de werkruimte hygiënisch kunnen betreden. Naast bescherming van de locatie, is de wegwerp bezoekersjas een middel om de kleding van je gasten en personeel te beschermen. Ook beperken ze de risico’s op besmetting en vervuiling van je eindproduct. 

Het grote voordeel van bezoekersjassen voor eenmalig gebruik is dat ze in enkele seconden over de dagelijkse kleding of werkkleding kunnen worden aangetrokken en zodoende de drempel verlagen om deze hygiëne disposables bij het betreden van een productieruimte te dragen.

Mouwovertrekken

Een mouwovertrek is ideaal om te dragen in werkomgeving waar veel met water wordt gewerkt, zodat de onderarmen droog blijven. En omdat je er de armen mee bedekt, blijven voedingsmiddelen of productieomgevingen ook vrij van vuil en bacteriën. 

Haarnetjes

In veel werkomgevingen waar hygiëne belangrijk is, zijn haarnetjes verplicht. Ze voorkomen dat er haren van medewerkers of bezoekers in het eindproduct terechtkomen. Het risico op besmetting via het hoofd en de haren blijkt in de praktijk groot te zijn. Daarom is het belangrijk om ze goed te bedekken. Disposable haarnetjes zorgen voor een betrouwbare hoofdbescherming en voorkomen vervuiling van je eindproducten.

Schoenovertrekken 

Door werknemers of bezoekers een schoenovertrek te laten dragen voorkom je dat vuil van buiten in de werkomgeving terechtkomt. Dat is belangrijk in onder meer zwembaden, ziekenhuizen, de farmaceutische industrie, wellnessfaciliteiten, kinderdagverblijven en sporthallen. 

Overschoenen voor eenmalig zijn ook onmisbaar in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Je voorkomt besmetting van voedingsmiddelen door bacteriën die zich op schoeisel kunnen bevinden. Zo voorkom je kruisbesmetting en reduceer je de kans dat consumenten ziek worden door een besmet eindproduct. 

Mondkapjes of hygiëne maskers 

Bij H&D Trading hebben we 2 soorten mondkapjes in ons assortiment: 

  • Type IIR mondkapjes 

Ook bekend als medische of chirurgische type IIR mondkapjes. Dit mondkapje is de variant die geen vocht doorlaat. Het beschermt de neus- en mondslijmvliezen tegen het opspatten van lichaamsvloeistoffen.

  • FFP2 mondkapjes

Deze mondkapjes vallen onder de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen. Ze beschermen de gebruiker van een medisch mondkapje tegen het inademen van allerlei schadelijke stoffen (ook virussen) die zich via de lucht verspreiden. FFP2 mondkapjes moeten goed aansluiten op het gezicht.

Het belang van de juiste wegwerpkleding 

De beschermende wegwerpkleding van H&D Trading is comfortabel en zit niet te strak, waardoor werknemers en bezoekers nog voldoende bewegingsvrijheid hebben. De kleding ventileert goed en is daardoor prima acht uur lang te dragen. 

Met de juiste wegwerpkleding bescherm je de werkomgeving en voorkom je dat de drager verwondingen oploopt door vloeibare, vaste of gasvormige chemicaliën. Ook blijven de kleding, het haar, de schoenen en de handen onder de wegwerpkleding mooi schoon. 

Wegwerpkleding bestel je bij H&D Trading

Bij H&D Trading vind je een ruim assortiment wegwerpkleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleding is meteen uit voorraad leverbaar, waardoor je verzekerd bent van een snelle levering. Bestel je wegwerpkleding in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 


 

Sorteren op
40 resultaten

Bezoekersjas met drukknoop D410064-50

€ 1.10 excl. btw per eenheid

Haarnetten baret model 104054-100

€ 5.25 excl. btw per eenheid

Bezoekerjas met klittenband D412064

€ 1.10 excl. btw per eenheid

Haarnetten wokkel model 197051-100

€ 3.15 excl. btw per eenheid

Haarnetjes extra groot 104071-100

€ 5.20 excl. btw per eenheid

Haarnet micromaas nylon fijne mazen DI351007-50

€ 75.10 excl. btw per eenheid

Ansell 92-605 touch n tuff 92-605-L

€ 26.00 excl. btw per eenheid

Ansell 93-853 microflex 93-853

€ 17.65 excl. btw per eenheid

Ansell handschoen 92-670 92-670-M

€ 21.85 excl. btw per eenheid

Baardmaskers D210001_100

€ 3.70 excl. btw per eenheid

Dupont Tyvek 500 PL30NP laboratoriumjas 26746000

€ 8.00 excl. btw per eenheid

Haarnet model wokkel 197061-100

€ 3.15 excl. btw per eenheid

Handschoen Hypoclean Kimtech cleanroom 62992

€ 36.95 excl. btw per eenheid

Handschoen nitrile extra groot 2702-2XL-100

€ 6.85 excl. btw per eenheid

Handschoen wegwerp extra lang 270532-M

€ 30.80 excl. btw per eenheid

Handschoen wegwerp nitril GL897-L-100

€ 4.20 excl. btw per eenheid

Medische isolatie schorten 70-761

€ 21.00 excl. btw per eenheid

Mondkapje, mondmasker, surgical mask IIR 230.03

€ 0.06 excl. btw per eenheid

Mondmasker adembescherming 29332

€ 0.20 excl. btw per eenheid

Mondmasker type IIR medisch, 29148

€ 0.08 excl. btw per eenheid

Overall extra groot DI051001-50/4XL

€ 1.85 excl. btw per eenheid