Filters

Haarnetjes

Heeft schoon en hygiënisch werken binnen jouw branche de hoogste prioriteit? Dan dragen je medewerkers en bezoekers natuurlijk ook een haarnet. Door het dragen van haarnetjes te verplichten, voorkom je dat er haren in je eindproduct terechtkomen. Bij H&D Trading hebben we verschillende haarnetten in ons assortiment die het haar compleet bedekken. Daardoor bieden ze optimale bescherming tegen vervuiling door haaruitval. 

 

Verschillende soorten haarnetjes

De wegwerp haarnetjes in het assortiment van H&D Trading zijn er in drie verschillende modellen:

  • Haarnet Baret

Dit haarnetje dankt zijn naam aan de vorm. Het ziet eruit als een baret, maar krijgt soms ook de naam pannenkoekmodel. Dit type haarnet is vooral geschikt voor mensen met lange haren, omdat er voldoende ruimte is om hun lange haren of vlechten onder het haarnetje kwijt te kunnen. 

  • Haarnet Wokkel

Ook bij dit haarnetje komt de naam van de vorm. Het heeft namelijk wel erg veel weg van een gedraaide wokkel. Door deze vorm, is dit type haarnet makkelijk uit te trekken en over het haar te zetten. Dat vergroot de kans dat alle haren meteen goed onder het haarnetje zitten. Haarnet Wokkel noemen we ook wel clip caps.

  • Pet met klep

Een pet met klep is een haarnetje en pet ineen. Door de pet is het draagcomfort hoog, en het lange haar van medewerkers is prima weg te stoppen onder het haarnetje dat eraan vastzit. 

Haarnet voor verschillende toepassingen

Het dragen van een haarnet is in verschillende branches een absolute must. Denk aan de voedings- en levensmiddelenindustrie. Bij het werken met voedsel in fabrieken en het bereiden van voedsel in een keuken. Ook in een steriele en schone omgeving zoals cleanrooms, operatiekamers, laboratoria en de farmaceutische industrie zijn haarnetjes onmisbaar. 

Maar er zijn nog veel meer toepassingen waar haarnetjes uitkomst bieden. Zo zien we steeds vaker dat ook tandartspraktijken en schoonheidssalons haarnetjes aanschaffen. Het gebruik is dan vooral om de haren tijdens de behandelingen uit het gezicht te houden. 

Ook op plekken waar bezoekers een leen helm dragen, zoals bij kartbanen, skibanen en tijdens motorrijlessen zijn haarnetjes een goede manier om de hygiëne te waarborgen. 

Haarnetjes kopen bij H&D Trading

Bij H&D Trading vind je een ruim assortiment haarnetjes in verschillende modellen en maten. Zo is er voor ieder een haarnet dat comfortabel aanvoelt en prettig in gebruik is. Al onze haarnetjes zijn van bekende merken die producten van goede kwaliteit leveren. En omdat alle haarnetten direct uit voorraad leverbaar zijn, heb je ze snel tot je beschikking. 

Haarnetjes kopen doe je in onze webshop. Heb je eerst nog vragen? We zijn doordeweeks goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
5 resultaten

Haarnetten baret model 104054-100

€ 5.25 excl. btw per eenheid

Haarnetten wokkel model 197051-100

€ 3.15 excl. btw per eenheid

Haarnetjes extra groot 104071-100

€ 5.20 excl. btw per eenheid

Haarnet micromaas nylon fijne mazen DI351007-50

€ 75.10 excl. btw per eenheid

Haarnet model wokkel 197061-100

€ 3.15 excl. btw per eenheid