Filters

Facilitaire diensten

Hygiënisch werken in de facilitaire dienstverlening is van groot belang om een schone en veilige omgeving te creëren voor gebruikers en bezoekers van een gebouw. Dit geldt met name voor schoonmaakpersoneel dat dagelijks met verschillende oppervlakken en ruimtes in aanraking komt. Bij het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zijn verschillende schoonmaakmiddelen en beschermingsmiddelen essentieel om optimale hygiëne te garanderen.
 

Hygiënisch werken in de facilitaire dienstverlening

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van hygiënisch werken in de facilitaire dienstverlening

Reinigingsmiddelen:
Gebruik geschikte reinigingsmiddelen voor verschillende oppervlakken en situaties. Er zijn specifieke schoonmaakmiddelen voor vloeren, glas, desinfectie, keukens, badkamers, etc. Zorg ervoor dat de juiste middelen worden gebruikt om effectieve reiniging te waarborgen zonder schade aan oppervlakken toe te brengen.

Desinfectiemiddelen:
Bij het bestrijden van bacteriën, virussen en andere ziektekiemen zijn desinfectiemiddelen belangrijk. Let op dat je desinfectiemiddelen gebruikt die voldoen aan de geldende normen en voorschriften
Gebruik geschikte handschoenen bij het hanteren van schoonmaakmiddelen om direct contact met chemicaliën te vermijden en huidirritatie te voorkomen.
Bij het werken met chemicaliën die kunnen spatten, is het dragen van een veiligheidsbril aan te raden om de ogen te beschermen.
Bescherm de kleding tegen vuil en chemicaliën door het dragen van een schort of overall.
Sorteren op
12 resultaten