Filters

Desinfectiemiddelen

Moeten ruimtes of de handen niet alleen schoon zijn, maar is ook ontsmetting noodzakelijk? Dan heb je goede desinfectiemiddelen nodig. Daarmee krijg je alle oppervlakken, voorwerpen en handen vrij van bacteriën, virussen en schimmels. Ziekteverwekkende micro-organismen gaan door het desinfecteren dood, waardoor ze zich niet verder kunnen verspreiden. 

Groot assortiment desinfectiemiddelen 

Door het gebruik van desinfectiemiddelen voldoe je als werkgever aan de strenge hygiëneregels die vooral in sectoren als de zorg, laboratoria, de voedingsindustrie en horeca gelden. 

Bij H&D Trading hebben we een groot assortiment met alles wat nodig is om oppervlakken, voorwerpen en de handen te desinfecteren, zodat iedereen veilig en hygiënisch kan werken.  Zo vind je bij ons onder meer: 

  • Desinfectiedoekjes

Desinfectiedoekjes reinigen en desinfecteren ineen. Ze zijn makkelijk in gebruik en laten geen schadelijke chemische resten achter. Een emmer met water heb je bij alcoholdoekjes niet nodig. De doekjes alleen zijn genoeg om oppervlakken en voorwerpen mee te reinigen en desinfecteren. 

  • Handalcohol

Voor het snel en hygiënisch reinigen van de handen zonder water is handalcohol ideaal. Door de handen met de desinfecterende handgel of instant foam te reinigen, zijn ze in een handomdraai ontsmet. 

  • Handalcohol dispenser

Om handalcohol hygiënisch te gebruiken, is een handalcohol dispenser een onmisbaar accessoire. De handalcohol is er makkelijk mee te doseren en doordat aanraking van de dispenser na gebruik niet nodig is, blijven de handen langer schoon. 

  • Desinfectie spray

Desinfecterende spray is een desinfectiemiddel in een sprayflacon. Oppervlakken en voorwerpen zijn er makkelijk mee in te sprayen en te reinigen en ontsmetten. Het belangrijkste bestanddeel van een desinfectie spray is alcohol of isopropanol. Daarom heet het ook wel een desinfectie alcohol spray of desinfecterende alcohol spray.  

  • Zeep

Om hygiënisch te werken is het nodig om regelmatig de handen te wassen. Dat kan met antibacteriële zeep of desinfecterende schuimzeep. Door de desinfecterende werking, zijn de handen in een handomdraai hygiënisch schoon en voorkom je de kans op kruisbesmetting en vervelende infecties. 

  • Zeepdispensers

Een no touch zeepdispenser is ideaal voor het hygiënisch gebruik van desinfecterende zeep. Gebruikers hoeven de zeep en dispenser niet met de handen aan te raken, waardoor daar geen risico is op overdracht van micro-organismen. Daarnaast is het makkelijk doseren en krijgen gebruikers altijd precies genoeg zeep op hun handen. 

Desinfectiemiddelen bestel je bij H&D Trading

Bij H&D Trading vind je een ruim assortiment desinfectiemiddelen die oppervlakken, voorwerpen en de handen niet alleen schoonmaken, maar ook ontsmetten. Zo maak je micro-organismen snel dood en voorkom je dat ze zich verder door je bedrijf verspreiden. Bacteriën, virussen en schimmels krijgen geen kans en medewerkers en bezoekers genieten zo van hygiënisch schone ruimtes.

De verschillende desinfectiemiddelen van H&D Trading hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn altijd uit voorraad leverbaar. Lang wachten op je bestelling hoeft daarom niet. Is ons magazijn in Waalwijk bij je in de buurt? Dan is het ook mogelijk om je producten daar op te halen. Met veel plezier helpen we je daar met het aanvullen van je voorraad. 

Bestel je desinfectiemiddelen in onze webshop of neem bij vragen eerst contact met ons op. We zijn op werkdagen goed bereikbaar en helpen je graag verder! 

 
Sorteren op
46 resultaten

Alcohol doekjes euro, 70 % isopropanol, 470215

€ 15.00 excl. btw per eenheid

Alcoholdoekje, azo wipes, emmer 31546

€ 30.50 excl. btw per eenheid

Alcoholdoekje, desinfectiewipes 31536

€ 8.15 excl. btw per eenheid

Alcoholic hand desinfectant, can 315791

€ 38.80 excl. btw per eenheid

Blue wonder desinfectiedoek, 80 stuks 99-1234

€ 6.25 excl. btw per eenheid

Deb dispenser t.b.v. foamzeep 0182-WRM1LDSMD

€ 45.35 excl. btw per eenheid

Deb instand foam, zakformaat 12 fles DEB-DIF1247ml

€ 62.95 excl. btw per eenheid

Deb zeep original foamzeep 0182-ORG1L

€ 16.45 excl. btw per eenheid

Desinfectie foamspray wecoline S131105

€ 11.55 excl. btw per eenheid

Desinfectie hand sterillium flacon PM974172

€ 8.95 excl. btw per eenheid

Desinfectiespray , purell, P32675-06

€ 6.85 excl. btw per eenheid

Desinfectiezuil compleet met dispenser 433902

€ 202.50 excl. btw per eenheid