Haarnetjes


Op de werkvloer zorgen wegwerp haarnetjes ervoor dat er geen haren in de productieomgeving terecht komen. Vooral in steriele en/of schone omgevingen, zoals clean rooms, laboratoria, de farmaceutische industrie en bij de bereiding van voedsel en levensmiddelen zijn haarnetjes onmisbaar. Een haarnetje is bovendien bedoeld om na een eenmalig gebruik weg te gooien, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft.

De haarnetjes van H&D Trading zijn latex vrij en gemaakt van een comfortabel non woven materiaal. Wij kunnen de haarnetjes leveren in de volgende varianten:
  • Bouffant cap non woven (ook wel baret genoemd)
  • Haarnet wokkel clip cap non woven materiaal (wokkel genoemd)
  • Pet met klep
Uiteraard zijn alle haarnetjes goedgekeurd volgens de HACCP normering.

Voor de haarnetjes geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en in diverse kleuren. Wat voor productieomgeving u ook heeft, hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij u altijd het haarnetje kunnen leveren dat u nodig heeft.

De haarnetjes van H&D Trading zijn ideaal voor gebruik in combinatie met andere wegwerpproducten, zoals handschoenen, jassen en overalls. Hiermee verbetert u de hygiëne op de werkvloer en zorgt u ervoor dat schone en steriele omgevingen dit ook blijven.

Voor meer informatie over de wegwerp haarnetjes en andere wegwerpkleding, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u desgewenst voorzien van een professioneel advies.


Haarnet baret<br><span class='title2'>Pannenkoek model</span>
€ 49,95 10 x 100 stuks
Haarnet baret <br><span class='title2'>Extra groot 61 cm</span>
€ 49,95 10 x 100 stuks
Haarnet wokkel <br><span class='title2'>Clip cap</span>
€ 39,95 10 x 100 stuks