EHBO artikelen


Ieder bedrijf moet de voorraad EHBO artikelen goed op orde hebben. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, dus is het noodzakelijk dat uw werknemers de beschikking hebben over EHBO artikelen zoals pleisters, gaaskompressen, verband, oogspoelmiddel en pleisters.

Wij kunnen u elk EHBO artikel leveren. Kies bijvoorbeeld voor een pleisterautomaat. De pleisterautomaat Salvequick die wij in ons assortiment hebben is eenvoudig in gebruik en biedt ruimte aan pleisters van verschillende materialen en afmetingen. Hierdoor kan men snel de pleister pakken die nodig is.

Het is echter verstandig om de voorraad pleisters aan te vullen met andere EHBO artikelen. Door de aanschaf van een verbanddoos heeft u al uw spullen overzichtelijk bij elkaar. Geef de verbanddoos en de pleisterautomaat één plek in het bedrijf en zorg ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn waar de EHBO artikelen zich bevinden. Mocht er een keer een beroep moeten worden gedaan op een EHBO artikel, dan kan er snel eerste hulp worden geboden.

Oogspoelmiddel is ook echt onmisbaar op de werkvloer. De oogspoelflessen in ons assortiment zijn  een betrouwbare, snelle en veilige manier om chemicaliën uit ogen te wassen. Dit speciaal ontworpen systeem zorgt voor de snelst mogelijke applicatie in combinatie met een vloeistofvolume dat groot genoeg is voor de meeste oogongelukken. Hoe sneller en gemakkelijker een oogspoelfles te gebruiken, hoe groter de kans is dat iemand zijn gezichtsvermogen kan behouden.

H&D Trading is uw vertrouwde leverancier van special gloves en disposables, maar ook van praktische en onmisbare artikelen zoals hygiënische producten en EHBO artikelen. Wij zorgen ervoor dat schone productieomgevingen schoon blijven en u hierdoor optimale bedrijfsresultaten kunt behalen.


Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.