Dryboxgloves


Dry box gloves zijn handschoenen die geschikt zijn voor werken met isolatoren, couveuses, RABS, kiemkasten en dry boxes. De dry box gloves van H&D Trading worden dan ook veel gebruikt in steriele omgevingen zoals clean rooms en productieomgevingen, maar natuurlijk ook in de halfgeleider- en farmaceutische industrie.

De dry box gloves die wij u kunnen leveren zijn uiteraard allemaal schouderlang en u heeft de keuze uit verschillende materialen. Zo hebben wij dry box gloves van de volgende materialen in ons assortiment:
  • CSM (Chlorosulfonated Polyethylene)
  • EPDM (Ethylene-Propylene-Diene-Rubber)
  • NeopreenBromobutyl-Rubber (BIIR)
  • Latex Naturel Rubber
Door deze verscheidenheid aan materiaalsoorten vindt u bij ons altijd de dry box glove die benodigd is voor de werkzaamheden die uw bedrijf verricht. Uiteraard zijn alle dry box gloves verkrijgbaar in verschillende maten, verschillende lengtes en verschillende diktes. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er voor ieder toepassing in uw organisatie een passende dry box glove te krijgen is bij H&D Trading.

Natuurlijk stellen wij graag een passende offerte voor u op. Ook is het mogelijk dat wij u voorzien van een vrijblijvend advies. Door onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met laboratoria en bedrijven in de foodsector en farmaceutische industrie kunnen wij u als geen ander helpen met het maken van de juiste keuze voor uw bedrijfsvoering.

Neemt u voor het aanvragen van meer informatie over onze dry box gloves contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Glove box gloves<br><span class='title2'>EPDM</span>
prijs op aanvraag
Glove box gloves<br><span class='title2'>Neoprene</span>
prijs op aanvraag
Glove box gloves <br><span class='title2'>isolator glove CSM (hypalon)</span>
prijs op aanvraag Pair (2units)