Disposable kleding


Disposable kleding is onmisbaar in een schone productieomgeving. Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien niet alleen het hygiëneniveau op de werkvloer, maar biedt ook een bescherming van de eigen kleding en voorkomt dat er kruisbesmetting optreedt.

H&D Trading is uw vertrouwde adres voor de levering van disposable kleding. Bij ons vindt u de volgende producten in het assortiment:
  • Haarnetjes
  • Handschoenen
  • Overalls
  • Jassen
  • Schoenovertrekken
  • Baardmaskers

Door het gebruik van disposable kleding blijven schone ruimtes ook echt schoon, omdat er geen vuil naar binnen gebracht kan worden. Disposable kleding wordt dan ook aangeraden voor bedrijven die werkzaam zijn in de farmaceutische industrie, ziekenhuizen en laboratoria, maar ook bedrijven die werken in de foodsector hebben baat bij het gebruik van disposable kleding.

Haarnetjes

Op de werkvloer zorgen wegwerp haarnetjes ervoor dat er geen haren in de productieomgeving terecht komen. U moet er toch niet aan denken dat er bv een haar in uw voeding terecht komt.  Om dit te voorkomen zijn haarnetten onmisbaar tijdens een productieproces. H&D trading heeft verschillende modellen haarnetjes. Haarnetjes in de vorm van een wokkel,of haarnetjes in de vorm van een baret ookwel pannenkoek model genoemd. Deze is ideaal voor lange haren.
Haarnetje zijn vervaardigd uit non woven materiaal
Onzehaarnetjes zijn geschikt voor een totale haardekking,


Ook kunt u bij ons terecht voor het laten aanmeten en de aanschaf van glove box gloves (ook wel dry box gloves genoemd) en hebben wij verschillende hygiënische producten in ons assortiment om er voor te zorgen dat uw werkvloer en de sanitaire ruimtes in uw bedrijf goed schoon blijven.

Overweegt u om disposable kleding verplicht te stellen voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende producten. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over wat passend is voor uw organisatie.