Wegwerpoverall


In een bedrijf waar schoon gewerkt moet worden, is disposable kleding vaak onmisbaar. Een wegwerpoverall (ook wel coverall genoemd) die slechts eenmaal gedragen wordt, is in dit soort situaties dan ook een praktische en makkelijke oplossing. De wegwerpoverall zorgt er immers voor dat er geen stofdeeltjes en ander vuil de werkvloer mee opgenomen wordt, maar biedt daarnaast ook een optimale bescherming van de eigen kleding. Na gebruik kan de wegwerpoverall weggegooid worden.

Wij hebben verschillende wegwerpoveralls in ons assortiment:
  • overall non woven standaard
  • overall sms type 5/6 (saneringsoverall)
  • overall pyrolon XT vlamvertragend , chemisch bestendig
Deze wegwerpoveralls zijn voorzien van een capuchon en bieden van top tot teen een volledige bescherming van de kleding. Uiteraard is de wegwerpoverall verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

De wegwerpoverall met capuchon non woven is een basic overall die gedragen wordt op plekken waarbij het belangrijk is dat zowel de werkvloer als de eigen kleding niet vervuild worden. Wanneer de werkzaamheden echter hogere eisen stellen aan een wegwerpoverall kiest u voor SMS type 5/6 ook wel saneringsoverall genoemd. Deze is extra verstevigd en biedt bescherming tegen gevaarlijke stofdeeltjes en is chemisch bestendig.

Heeft u nog vragen over de wegwerpoveralls, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over welk type het meest geschikt is voor uw bedrijfsvoering.


Pyrolon overall CRFR
€ 312,00 Per 10 stuks
Tyvek overall 500 xpert
€ 6,46 Per stuk
Overall Tyvek type 4/5/6<br><span class='title2'>Tyvek classic plus</span>
prijs op aanvraag 10 stuks
Overall spatwaterdicht
prijs op aanvraag Per 10 stuks