Schoenovertrek


Heeft u er wel eens bij stilgestaan over hoeveel straatvuil er dagelijks aan onze schoenen blijft hangen? Dit vuil wilt u natuurlijk niet op een schone en/of steriele werkvloer hebben en daarom maakt u gebruik van een schoenovertrek.

Door een schoenovertrek om uw schoenen te doen, wordt straatvuil niet verspreid binnen de productieruimte. Dit is uiteraard van het grootste belang bij bedrijven in de farmaceutische en levensmiddelen industrie, maar ook in ziekenhuizen, in clean rooms en bij de bereiding van voedsel.

H&D Trading kan u de volgende soorten schoenovertrek leveren:
  • Schoenovertrek CPE 40 micron
  • Schoenovertrek CPE 70 micron (extra dik)
  • Shoecover non woven heavy duty
Van al onze schoenovertrekken geldt uiteraard dat ze goed om de voet sluiten, waardoor ze praktisch in het gebruik zijn. Voor een intensief gebruik raden wij de dikkere schoenovertrek van CPE 70 micron aan: deze is slijtvaster en gaat langer mee. Uiteraard is het de bedoeling dat de schoenovertrekken na ieder gebruik en bij het verlaten van de productieomgeving weggegooid worden. Op die manier blijft de hygiëne op de vloer gewaarborgd.

Indien u nog vragen heeft over de schoenovertrekken van H&D Trading of één van de andere producten uit ons assortiment wegwerpkleding, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Schoenovertrekken 70 mu<br><span class='title2'>Extra dik </span>
€ 71,95 10 x 100 stuks
Schoenovertrek <br><span class='title2'>CPE/Non woven</span>
€ 69,99 800 stuks
Laarsovertrek<br><span class='title2'>CPE</span>
prijs op aanvraag 10 x 100 stuks
Schoenovertrek<br><span class='title2'>CPE 40 micron</span>
€ 59,95 2000 stuks