Persoonlijke beschermingsmiddelen


Behalve dat het uiteraard wettelijk verplicht is, wilt u ook dat uw medewerkers zo goed mogelijk beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden. Met de persoonlijke beschermingsmiddelen van H&D Trading kunt u hen de meest optimale bescherming bieden.

De persoonlijke beschermingsmiddelen die wij u kunnen leveren, zijn:
  • Stofmaskers
  • Gehoorkappen
  • Oordoppen
  • Veiligheidsbrillen
  • Veiligheidshelmen
  • Werkhandschoenen
Persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van gehoorbescherming zijn verplicht voor iedereen die 8 uur per dag of langer wordt blootgesteld aan geluiden van boven de 80 decibel. Zo’n persoonlijke beschermingsmiddel moet beschikbaar worden gesteld door de werkgever. Het spreekt dan ook voor zich, dat u bij H&D Trading aan het juiste adres bent voor diverse soorten gehoorbescherming.

Ook wat werkhandschoenen betreft helpen wij u graag verder. Zo hebben wij onder andere chemisch bestendige handschoenen, PU flex handschoenen en lederen werkhandschoenen in ons assortiment. En bent u op zoek naar veiligheidshelmen? Ook dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen. Wat voor werkzaamheden uw medewerkers ook verrichten, bij ons vindt u het persoonlijke beschermingsmiddel dat u nodig heeft binnen uw bedrijf.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de persoonlijke beschermingsmiddelen van H&D Trading? Neem dan contact met ons op. Uiteraard geven wij u graag een (vrijblijvend) advies op maat en wij kunnen eveneens een offerte voor u opstellen.