Persoonlijke beschermingsmiddelen


Behalve dat het uiteraard wettelijk verplicht is, wilt u ook dat uw medewerkers zo goed mogelijk beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden. Met de persoonlijke beschermingsmiddelen van H&D Trading kunt u hen de meest optimale bescherming bieden.

De persoonlijke beschermingsmiddelen die wij u kunnen leveren, zijn:
  • Stofmaskers, adembescherming
  • Gehoorkappen, gehoorbescherming
  • Oordoppen, gehoorbescherming
  • Veiligheidsbrillen
  • Veiligheidshelmen
  • Werkhandschoenen

Stofmaskers ook wel adembescherming genoemd

In omgevingen met verontreinigde lucht, zoals stofdeeltjes, rook, nevel, gassen en dampen, is het gebruik van goede adembescherming van belang. Het inademen van deze schadelijke stoffen kan een negatief effect hebben op de gezondheid. Het dragen van de juiste adembeschermingsmiddelen of stofmaskers zorgen er voor het inademen van schone lucht tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Ook wat werkhandschoenen betreft helpen wij u graag verder. Zo hebben wij onder andere chemisch bestendige handschoenen, PU flex handschoenen en lederen werkhandschoenen in ons assortiment. En bent u op zoek naar veiligheidshelmen? Ook dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen. Wat voor werkzaamheden uw medewerkers ook verrichten, bij ons vindt u het persoonlijke beschermingsmiddel dat u nodig heeft binnen uw bedrijf.

Gehoorbescherming

Bij het werken in een lawaaiige omgeving is gehoorbescherming een noodzaak. Dit is wettelijk bepaald bij een grenswaarde vanaf 80 dB(A).Gehoorschade als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten in Nederland en is eenvoudig te voorkomen door de juiste gehoorbescherming te dragen. Een werknemer die geen gehoorbescherming draagt, riskeert zijn gezondheid. Bij gehoorbescherming moet je denken aan oordoppen. De juiste gehoorbescherming is afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid lawaai die hierbij komt kijken. H&D trading biedt een uitgebreid assortiment in gehoorbescherming, van passende oordopjes tot gehoorkappen.

Veiligheidsbrillen

Ogen zijn één van de meest kwetsbare zintuigen. Jaarlijks vinden in Nederland regelmatig oogongevallen plaats met blijvende schade, zoals het verlies van gezichtsvermogen. Oogbescherming is daarom van uiterst belang bij werkomgevingen waar ogen gevaar lopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: splinters, spatten van zuren, lasers en hete vloeistoffen. Hoge kwaliteit oogbescherming is het beste te bereiken door het dragen van een veiligheidsbril


Heeft u behoefte aan meer informatie over de persoonlijke beschermingsmiddelen van H&D Trading? Neem dan contact met ons op. Uiteraard geven wij u graag een (vrijblijvend) advies op maat en wij kunnen eveneens een offerte voor u opstellen.


Pedaalemmerzak 20 liter
€ 1,00 Per rol = 50 stuks
3M adembescherming stofmasker FFP2<br><span class='title2'>FFP2 met ventiel</span>
prijs op aanvraag Doos = 10 stuks
3M stofmasker aura 9332+ FFP3 <br><span class='title2'>mask aura </span>
prijs op aanvraag Doos = 10 stuks
Afvalbak 23 liter
€ 31,95 Per stuk
Bonte poetsdoek baal van 25 kg
€ 58,00 Baal = 25kg
Drybox glove neoprene 220 port
€ 135,00 Per pair
Glove box gloves, 220 mm poort,<br><span class='title2'>Neoprene</span>
€ 75,00 Unit (2 untis = 1 paar)
Handschoen nitrile 2XL extra groot
€ 6,95 Dispenser = maat XXL
Mondmasker FFP2 zwart
€ 8,99 Per 10 stuks
Stoffilter moldex P2
€ 14,40 Per 8 stuks
Stofmasker FFP3-20 stuks<br><span class='title2'>met uitademventiel</span>
€ 42,40 doos = 20 stuks
Toiletpapier coreless 2 laags
€ 59,95 pak = 36 rollen
Toiletpapier met dop 2 laags
€ 72,87 Doos = 36 rol a 100 mtr
Vouw handdoek z-vouw, 25 x 23cm cellulose<br><span class='title2'>2 laags </span>
€ 38,95 Per doos = 20 x 160 vel
Vouwmasker FFP2 type IIR
€ 13,60 doos = 20 stuks
Winterhandschoen max grip 47-280
€ 38,50 Per 12 paar
Stofmasker FFP2 met uitademenventiel
€ 10,70 doos = 10 stuks