Werkplaatshygiëne

Voor een schone, gezonde werkplek

Waar mensen werken, komen bacteriën en ziekteverwekkende micro-organismen voor. Zorg daarom altijd voor een schone, gezonde werkplek. H&D Trading levert alle producten voor een optimale werkplaatshygiëne. Met de juiste reiniging en ontsmetting stopt u de verspreiding van ziekteverwekkers. Een goede hygiëne voorkomt niet alleen ziektes en huidirritaties; een schone omgeving draagt ook nog eens bij aan een prettig werkklimaat. Bezoekers, gasten, bewoners en medewerkers zullen u dankbaar zijn.


Van poetsdoeken tot handreinigers

Het uitgebreide assortiment werkplaatshygiëneproducten van
H&D Trading helpt om elke werkplek schoon en zuiver te houden en te laten voldoen aan de HACCP-eisen. Eén adres voor uw schoonmaakmiddelen, afvalzakken, poetsdoekenhanddoeken, handreinigers en dispensers. U bestelt bij H&D Trading ook uw dispensers en desinfectiezuilen. Neem contact op met H&D Trading voor de totale veiligheid en hygiëne op de werkvloer.
Kijk in onze webshop of neem contact op met H&D voor het beste advies en een interessant voorstel. Wij leveren uw bestelling keurig op uw adres. U kunt deze ook afhalen in ons magazijn in Waalwijk.