Glovebox gloves

Handschoenen voor in handschoenkasten, Isolatoren of handschoenkasten

Glovebox gloves zijn speciale schouderlange handschoenen voor gebruik in combinatie met handschoenkasten zoals kiemkasten, isolatoren, RABS, couveuses en dry boxes. Ze zijn ook bekend onder de namen drybox gloves of isolator gloves. Hiermee is het mogelijk om werkzaamheden te verrichten in afgesloten kasten. Bijvoorbeeld in omstandigheden die een vacuüm vereisen, waar gewerkt wordt met in de chemie of die gevoelig zijn voor contaminatie.


Dry box glove Butyl high properties
€ 141,50 Per unit = (2 units=1 pair)
Dry box glove EPDM
€ 227,50 unit
Drybox glove naturel Rubber
prijs op aanvraag Per unit = (2 units=1 pair)
Glove box gloves<br><span class='title2'>EPDM</span>
prijs op aanvraag
Glove box gloves<br><span class='title2'>Neoprene</span>
prijs op aanvraag
Glove box gloves <br><span class='title2'>isolator glove CSM (hypalon)</span>
prijs op aanvraag Pair (2units)
Glovebox glove<br><span class='title2'>Bromo butyl</span>
prijs op aanvraag

Welk type glovebox gloves?

Welk type glovebox gloves geschikt is voor uw bedrijfsproces, hangt af van de eisen waar deze aan moeten voldoen. Daarom heeft u bij H&D Trading keuze uit diverse materialen, zoals CSM, EPDM, neopreen, BIIR en natuurlatex. Deze zijn in uiteenlopende diktes leverbaar. Daarnaast speelt ook de doorsnede van de poort een rol. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van glovebox gloves. Voor een goed advies is het aan te raden om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er mogelijk is en kunnen wij u aan de hand van uw toepassingen en bedrijfsprocessen het beste advies geven.

Hoogwaardige materialen

De glovebox gloves die H&D Trading u kan leveren zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zijn uitgebreid getest op hun bestendigheid, zodat u verzekerd bent van de juiste bescherming voor uw gebruiksdoel. Wij hebben glovebox gloves van de volgende samenstellingen in ons assortiment:

  • CSM (Chlorosulfonated Polyethylene)
  • EPDM (Ethylene-Propylene-Diene-Rubber)
  • Neopreen
  • Bromobutyl-Rubber (BIIR)
  • Naturel Rubber Latex
Kijk op onze webshop of neem contact op met H&D voor het beste advies en een interessant voorstel. Wij leveren uw bestelling keurig op uw adres. U kunt deze ook afhalen in ons magazijn in Waalwijk.