Glove box gloves


Glove box gloves zijn schouderlange handschoenen die gebruikt worden in kiemkasten, handschoenkasten, isolatoren, RABS, couveuses en dry boxes. Vanwege die laatste toepassing worden ze ook wel dry box gloves genoemd.

De glove box gloves die H&D Trading u kan leveren zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige en stevige materialen. Wij hebben glove box gloves van de volgende materialen in ons assortiment:
  • CSM (Chlorosulfonated Polyethylene) voorheen was dit hypalon glove
  • EPDM (Ethylene-Propylene-Diene-Rubber)
  • Neopreen
  • Bromobutyl-Rubber (BIIR)
  • Latex naturel rubber
Uiteraard kunnen wij de gewenste glove box glove helemaal naar uw eisen en wensen leveren. Zo heeft u niet alleen de keuze uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende diktes en lengtes. Ook is het mogelijk om rekening te houden met de opening van uw port, zodat u zeker weet dat de glove box gloves goed passen.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste producten bij ons afneemt, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Op die manier kunnen wij u de verschillende glove box gloves laten zien en ter plekke kijken welke het beste bij uw bedrijfsprocessen passen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er mogelijk is en dit is dan ook de manier om het beste resultaat te behalen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een advies over de glove box gloves? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag mee de voor uw organisatie benodigde glove box glove te vinden.Glove box gloves<br><span class='title2'>EPDM</span>
prijs op aanvraag
Glove box gloves<br><span class='title2'>Neoprene</span>
prijs op aanvraag