Disposable kleding


Disposable kleding is onmisbaar in een schone productieomgeving. Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien niet alleen het hygiëneniveau op de werkvloer, maar biedt ook een bescherming van de eigen kleding en voorkomt dat er kruisbesmetting optreedt.

H&D Trading is uw vertrouwde adres voor de levering van disposable kleding. Bij ons vindt u de volgende producten in het assortiment:
  • Haarnetjes
  • Mondmaskers 
  • Medische Mondkapjes type IIR
  • Handschoenen
  • Overalls
  • Jassen
  • Schoenovertrekken
  • Baardmaskers

Door het gebruik van disposable kleding blijven schone ruimtes ook echt schoon, omdat er geen vuil naar binnen gebracht kan worden. Disposable kleding ook wel wegwerpkleding wordt dan ook aangeraden voor bedrijven die werkzaam zijn in de farmaceutische industrie, ziekenhuizen en laboratoria, maar ook bedrijven die werken in de foodsector hebben baat bij het gebruik van disposable kleding.

Haarnetjes

Op de werkvloer zorgen wegwerp haarnetjes ervoor dat er geen haren in de productieomgeving terecht komen. U moet er toch niet aan denken dat er bv een haar in uw voeding terecht komt.  Om dit te voorkomen zijn haarnetten onmisbaar tijdens een productieproces. H&D trading heeft verschillende modellen haarnetjes. Haarnetjes in de vorm van een wokkel,of haarnetjes in de vorm van een baret ookwel pannenkoek model genoemd. Deze is ideaal voor lange haren.
Haarnetje zijn vervaardigd uit non woven materiaal
Onze haarnetjes zijn geschikt voor een totale haardekking,

Mondmaskers

Er zijn verschillende soorten mondkapjes ze worden verdeeld in 3 categorieen, namelijk

Mondkapje Type 1; betekent dat het mondmasker ten minste 95% van de bacterien tegenhoudt

Mondkapje Type II; dit mondmasker houdt meer dan 98% van de bacteriën tegen

Mondkapje Type IIR; dit medisch mondmasker houdt niet alleen meer dan 98% van de bacteriën tegen, maar de R, betekent dat er ook een bepaalde weerstand heeft tegen spetters van buitenaf. Deze medische mondmaskers type IIR, worden met name veel gebruikt in de zorg, artsen, verpleegend personeel mocht er een  bijvoorbeeld spontane bloedingen optreden dat de bloedspetters worden tegengehouden.

H&D heeft alleen de medische mondmaskers type IIR leverbaar 

Handschoenen

Er zijn diverse soorten handschoenen in ons assortiment namelijk

Nitril handschoen geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, pedicuren, tatooshops.

Het voordeel van nitril is dat deze handschoenen geschikt zijn voor mensen met een latex allergie 

Wegwerphandschoenen ; deze worden met name gebruikt 
Ook kunt u bij ons terecht voor het laten aanmeten en de aanschaf van glove box gloves (ook wel dry box gloves genoemd) en hebben wij verschillende hygiënische producten in ons assortiment om er voor te zorgen dat uw werkvloer en de sanitaire ruimtes in uw bedrijf goed schoon blijven.

Overweegt u om disposable kleding verplicht te stellen voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende producten. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over wat passend is voor uw organisatie.